Tehtävänantohan kuului näin:

Pikkujoulut

Miten viettäisitte Pottermaiset pikkujoulut? Mitä tekisitte, mitä kuuntelisitte, miten juhlisitte?

 

Näin HuTi järjestäisi pottermaiset pikkujoulut, jossa varmasti kyseiseen maailmaan hullaantunut väki viihtyisi:

- Ehdottomasti yksi illan ohjelmistosta pitää  olla Potterjuonellinen Juonittelupeli! Siihen taustalle kun pistää soimaan Potterin soudtrackeja niin avot.
- Koristelussa ilmapalloja, nomnomnomnom. Ilmapalloihin voi taikoa koristeiksi jouluisen pottermaisia kuvia.
- Syötäisiin vain omatekoisia Potterteemaisia ruokia, kermakalja esimerkiksi kokiksesta ja maidosta - sitten katsotaan kuka pystyy vetämään pienen pullollisen sellaista yhteen putkeen oksentamatta. Ruokailu toteutetaan nyyttäriperiaattella, ellei tarpeeksi vapaaehtoisia kotitonttuja ilmesty paikalle ajoissa.
- Pukeutuminen voisipa vaikka mennä Joulutanssiaiset- teemalla. Iltapuku tai isotädin äidin vanha mekko, takataskussa taikasauvalla ja päälle ripaus taikuutta.
- Juhlat tapahtuisivat tilaisuutta varten varatulla rantasaunalla, rohkeimmat ehkäpä uskaitaisivat hypätä avantoon. Sellainenkin pitää löytyä!
- Jossain vaiheessa pidetään gaalat, missä valitaan huutoäänestyksellä esimerkiksi: "Illan Dumbledore" tai "Illan Kotitonttu"
- Ohjelmistoon kuuluu myös "Kohtalottaret", laulukilpailu, joss annetaan 3 kappalevaihtoehtoa, joista pitää valita yksi ja hetkessä yrittää muuttaa sanat enemmän Pottermaiseksi.
- Illan aikana nostatetaan tunnelmaa laulamalla Potter-aiheisia joululauluja, esim. HuTin kohtuullisen kattavasta valikoimasta. Mitä enemmän väki on Noidankattilakakkujen ja suklaasammakoiden jälkeisessä sokerihumalassa, sitä hauskempaa.
- Ehdottomasti Potter-kirjoihin perustuva tietokilpailu. Mahdollisesti myös idealla "kuka keksii ensimmäisenä, mihin kohti kirjaa kyseinen lause liittyy." Haastetta elämään ;)
- Pikkujoulut eivät ole mitään ilman leikkejä, ja tässä tulee ehdoton ykkönen:
Pelaajia parillinen määrä ja mieluiten enemmän kuin 4. Ensin arvotaan umpimähkään parit ja pariksi saaneen kanssa tehdään perinteinen kaksintaistelu. Pelin vetäjä on aikasemmin antanut pelaajille nipun loitsuja. Kaksintaistelu pari kumartaa toisilleen ja lasketaan kolmeen. Sitten pelaajat huutavat toisilleen yhden saamistaan loitsun ja he alkavat esitäää loitsun vaikutusta. Paremmin näytellyt voittaa. Jos loitsu on esim "kuuraannu" niin pelaaja voi kipaista kylpyhuoneeseen ja hakea pesusienen ja alkaa jynssätä itseään sillä (paremmin tietysti menee jos käyttää vettä :D) Jos loitsu on vaikka "keholaijus" niin sitteen liidellään ympäsi tilaa. Muut pelaajat päätävät mielellään puolueeettomasti kuka näyttelee parhaiten. Aina huonommin näytellyt putoaa ja jäljelle jääneet taistelevat keskenään.

 

Tästä saimme 70 pistettä, eli jaoimme ensimmäisen sija Santamort's Little Helpersin kanssa. "Pikkujoulunne hurmaisi kaiken ikäiset mukaan."